Antioxidare
RoxFox®
Protecția produselor cu rozmarin
Produse din carne, dressinguri pentru salate, delicatese sau alimente convenabile - indiferent ce este, consumatorii apreciază alimentele proaspete și vizual perfecte. Optimizează calitatea și prospețimea produsului tău cu produsele RoxFox®. În același timp, asigură-ți stabilitatea culorii și optează pentru o protecție maximă a produsului.
RoxFox® este disponibil în variante solubile în apă sau solubile în ulei, și de asemenea, în varianta fără E-uri "N".
N pentru natural
Produsele RoxFox® W-N și O-N au fiecare un profil de aromă armonios, oferind în același timp potențial antioxidant. În afară de indicarea condimentului sau a extractului de condiment, nu este necesară nicio altă declarație atunci când folosești RoxFox® W-N și RoxFox® O-N. Astfel, nu este nevoie să declari un număr E conform Regulamentului German privind Aditivii Alimentari (ZZulV).
Beneficiile RoxFox®:
- Optimizarea calității produsului
- Stabilizarea optimă a culorii
- Distribuția optimă a substanțelor active
- Utilizare în aplicații cu saramură
- Utilizare în produse bogate în uleiuri și grăsimi
- Previne auto-oxidarea grăsimilor